Házirend

Házirend

Kedves Szülők!

Gyermeketek, a Mérföldlépő Fejlesztőház egyéni vagy csoportos terápiás, fejlesztő foglalkozásain vesz részt. A választott foglalkozás időpontjáról és időtartamáról személyesen tájékoztattunk Benneteket. A gyermeketek fejlődése érdekében együttműködésünk rendkívül fontos számunkra.

Kérünk Benneteket, hogy

  • a foglalkozásra pontosan érkezzetek, amelyek a megadott időpontban elkezdődnek.
  • A gyerekek a foglalkozás előtt közvetlenül ne egyenek, igyanak túl sokat. Lehet hozni valamilyen innivalót, amit az órák szünetében elfogyaszthat. Ez lehetőleg ne túlcukrozott üdítőital legyen.
  • A gyermekek öltözéke kényelmes ruha legyen, mely mozgásukban nem akadályozza őket. (vékony hosszú nadrág, rövid ujjú póló, fehér talpú tornacipő) A váltóruha és cipő tárolására van lehetőség)
  • A váltócipő kötelező!
  • A csoportos foglalkozás megtekintésére van lehetőségetek, ezt azonban minden esetben egyeztetnetek kell a terapeutával.
  • A foglalkozás díjáról és a szolgáltatás igénybevételi feltételeiről a Mérföldlépő weboldalán tájékozódhattok.
  • A lemondás módjáról érdeklődjetek gyermeketek terapeutájánál.

 

Foglalkozások menete

Az egyes foglalkozások tematikája egymásra épül.

Gyermeketek folyamatos fejlődése érdekében, kérjük, törekedjetek a foglalkozásokon való rendszeres részvételre. Mi csak akkor tudunk a munkánk hatékonyságáért felelősséget vállalni, ha a gyermek ott van az órákon, és a terapeuta által esetlegesen adott feladatokat otthon rendszeresen gyakorolják!

Az egyéni TSMT-re járók esetében elengedhetetlen az otthoni torna minél többszöri, előírásszerű gyakorlása. Ha ezzel kapcsolatban problémátok adódik, mindenképp jelezzétek a terapeutátoknak. A fejlesztőházban lehetőségetek van egyéni tornáztatást kérni, érdeklődjetek a honlapról vagy a fejlesztőház vezetőjénél.

 

Online foglalkozások

A foglalkozás igénybevétele történhet személyes foglalkozás keretében a Fejlesztőházban, vagy online platformon keresztül. Az online és a személyes órák díjszabása megegyezik.

 

Kapcsolat

A Mérföldlépőben történő változásokról, eseményekről, szünetekről, gyermeketekkel kapcsolatos információkról személyesen – egyeztetett időpontban- emailben, telefonon vagy a Fejlesztőházban a faliújságon keresztül tájékoztatunk Titeket. Kérjük, hogy kövessétek ezeket a fórumokat, ahol naprakész információkhoz juthattok.

Kérjük, hogy vigyázzatok a Mérföldlépő Fejlesztőház tisztaságára, ahogy bent, úgy az udvaron is. A kertben gyermek szülői felügyelet nélkül nem tartózkodhat. Az udvaron ért esetleges balesetekért nem vállalunk felelősséget, ahogy értéktárgyaitokért sem.

A foglalkozáson való részvétellel a szülő a fent leírtakat elfogadja, valamint hozzájárul, hogy adott esetben gyermekéről fotó vagy videó készüljön, ami a Mérföldlépő Fejlesztőház saját webes felületein megjelenhet, valamint oktatás céljára felhasználhat.

 

Parkolás

A kaput hagyjátok szabadon a ki-be járás lehetősége érdekében. A Fejlesztőház előtt van parkolási lehetőség, a szomszédok elé, kérlek ne álljatok.

Kérdéseitekkel kérjük, forduljatok a foglalkozást vezető terapeutához, vagy a Mérföldlépő Fejlesztőház vezetőjéhez, Molnár Adriennhez.

Mérföldlépő Fejlesztőház elérhetőségei – időpont egyeztetés konzultációhoz, vagy felméréshez, információ kérés:

Molnár Adrienn – vezető

tel: +36-70-633-9999

e-mail: merfoldlepo@gmail.com

Együttműködéseteket nagyon köszönjük!

Kerepes, 2022. augusztus 30.